Voordelen


Mozilla Firefox beschikt over een goede ingebouwde popup blocker
Zo voorkomt u het ongewenst of ongemerkt downloaden van spyware of virussen, en heeft u geen last meer last van die vervelende pop-ups.
Uitschakeling van gevaarlijke Active X en VB-script-technieken
Hierdoor heeft u veel minder kans op het ongewenst of ongemerkt downloaden van spyware of virussen! De Ingebouwde anti-phishing-protectie waarschuwt u voor kwaadwillende sites.
Privacybescherming
Met één klik (Extra | Privégegevens wissen) uw surfgeschiedenis, ingetypte zoekopdrachten en urls, downloadgeschiedenis en browsercache wissen.
Internetbankieren met Internet Explorer is onveilig !
Internet Bankieren via Internet Explorer is niet veilig! Een fout in Microsoft Internet Explorer maakt het mogelijk dat criminelen kunnen meekijken bij uw transacties of deze zelfs kunnen aanpassen. Ook het gebruik van uw creditcard is gevaarlijk. Deze zeer schokkende melding is gedaan door adviesbureau Wildher ICT Solutions op de website. Het adviesbureau raadt internetters aan om een andere browser te gebruiken bij het internetbankieren. Mozilla Firefox heeft dit beveiligingslek al lang gedicht.
Browsen met tabbladen
Als u vaak meerdere vensters open heeft staan wordt het snel rommelig op uw scherm. Mozilla Firefox heeft hier iets op gevonden: tabbed browsing.
U krijgt meerdere tabbladen in 1 Mozilla Firefox venster met als gevolg dat er in uw taakbalk geen wildgroei aan browser vensters komt. Op deze manier blijft het netjes en overzichtelijk werken.
Gratis te downloaden
Mozilla Firefox is gratis te downloaden via deze site!
Thema's
Bent u uitgekeken op de standaard look van Mozilla Firefox dan kunt u een nieuw thema downloaden en u kent uw browser niet meer terug! Neemt u ook eens een kijkje op onze Extensie pagina, ook wel add-ons genoemd.
Extensies
Firefox is uitbreidbaar. Via de extensies kunt u vrijwel elke functie wel toevoegen aan uw browser. U krijgt het niet standaard meegeleverd om te voorkomen dat uw browser sloom door vele functies die u niet nodig heeft maar enkele extensies installeren zal u geen snelheid kosten maar wel heel veel gemak opleveren! Het mooiste van de extensies is misschien nog wel dat ze gratis te downloaden zijn!
Goede zoekfunctie
Op iedere pagina heeft u altijd de ingebouwde zoekfunctie tot uw beschikking. Het handige is dat u niet gebonden bent aan één zoekmachine, maar steeds een zoekmachine naar keus kunt selecteren.
Standaard staan er al een aantal ingesteld, maar zelf kunt u ook altijd extra zoekmachines toevoegen. Wanneer u normale tekst typt in de adresbalk van Firefox, zal Google gebruik maken van de "Ik doe een gok" optie. Met andere woorden, u wordt direct naar de website gestuurd die bovenaan in de zoekresultaten van dat trefwoord staat. Wanneer u tekst selecteert op een webpagina en naar de zoekbalk sleept, zal er automatisch worden gezocht met de opgegeven zoekmachine.
Ingebouwde downloadmanager
Elk bestand dat gebruikers downloaden via Mozilla Firefox wordt binnengehaald via de ingebouwde downloadmanager. Dit is een handig venster waarin alle reeds gedownloade bestanden vermeld staan. Vanuit hier kunnen de bestanden worden opgeroepen. Ook kunt u mislukte of afgebroken bestanden opnieuw downloaden. Al met al zijn het de vele voordelen die het aantrekkelijk maken om Mozilla Firefox te gebruiken, download Firefox, en sta versteld van de vele mogelijkheden.


Fueled by Kryap Internet Services